Herbestemming Herkenrode

26/10/2020

Toerisme Vlaanderen zal zich voortaan ontfermen over het beheer van de Abdijsite Herkenrode in Hasselt. Samen met de partners van de Abdijsite, bekijken zij hoe ze de site kunnen herwaarderen en omvormen tot een toerismetopper, waarbij in de geest van 'Reizen naar Morgen' de ziel van de site gerespecteerd blijft. De herbestemming van de site is een uitzonderlijke opportuniteit om het breed netwerk van religieus erfgoed uit te bouwen en te verbinden met elkaar.

Lees meer over de herbestemming

Heropening abdijsite van Herkenrode en belevingscentrum

01/12/2020

Sinds dinsdag 1 december 2020 is het bezoekersonthaal (met shop) van de Abdijsite Herkenrode weer open. Ook het Belevingscentrum kan je opnieuw bezoeken. Dit van dinsdag t.e.m. zondag, telkens van 10 tot 17 uur. Voor het Belevingscentrum is het noodzakelijk om tickets te reserveren. Vergeet zeker je mondmasker niet! Interesse om de abdijsite te bezoeken? Ik leid je graag rond (vanaf 9 personen).
Lees meer

Herbestemming Herkenrode

26/10/2020

Toerisme Vlaanderen zal zich voortaan ontfermen over het beheer van de Abdijsite Herkenrode in Hasselt. Samen met de partners van de Abdijsite, bekijken zij hoe ze de site kunnen herwaarderen en omvormen tot een toerismetopper, waarbij in de geest van 'Reizen naar Morgen' de ziel van de site gerespecteerd blijft. De herbestemming van de site is een uitzonderlijke opportuniteit om het breed netwerk van religieus erfgoed uit te bouwen en te verbinden met elkaar. Lees meer over de herbestemming
Lees meer